over ons

ongeluk

HK InFortune Electronics Co., Ltd is een onafhankelijke distributeur van elektronische componenten, we zijn toegewijd om klanten elektronische componenten en ondersteunende diensten te bieden. opgericht in 2000, we hebben logistieke magazijnen in hong kong en shenzhen, china.

ongeluk

HK InFortune Electronics Co., Ltd heeft iso9001:2015 internationale kwaliteitsnormcertificering verkregen, we houden ons aan het principe van "eerst kwaliteit, klant eerst" en professionele technische ondersteuning, en het is een grote eer dat we een goede partner zijn van vele bekende elektronicafabrikanten en beursgenoteerde groepen .

we hebben een eliteteam van hoge kwaliteit en ons bedrijf omvat meer dan 20 landen in alle regio's van de wereld. we bedienen wereldwijde elektronicafabrikanten en -distributeurs en hebben ons gericht op OEM-, EMS- en CEM-services. HK InFortune Electronics Co., Ltd voortdurend verbetert om het vertrouwen van klanten te winnen, besteden we speciale aandacht aan uw vereisten. onze producten worden toegepast op industriële automatisering, auto-elektronica, medische en communicatie-, informatietechnologie, nieuwe energie en andere gebieden. we kijken ernaar uit om uw beste partner te worden in de distributie van componenten!

Bovenkant